Winterbourne P.S. I LOve You

Født: 31.07.2017

SE U(U)CH Fieldfare Tykes Water - Winterbourne Head Over Heels

Foto: Carina Berentsen

Lilje er nå blitt ett år. Hun er fremdeles veldig valpete og finner stadig på nye fantestreker. Hun er blitt stilt ut noen ganger i juniorklassen, mest for treningens skyld og det går fint. At det har gått veldig bra resultatmessig tar jeg som en kjempebonus.

Hennes utstillingsresultater vil nå finnes under Utstilling 2018.

 

Dobbelutstilling Sandefjord 2-3.juni

Nå som Lilje er kommet seg opp i Juniorklassen, prøver jeg å få med meg det meste av utstilinger for treningens skyld. Hun har vært litt innom "spøkelsesalderen" og dermed er det fint å få trent godt og få gode opplevelser. I helgen var vi i Sandefjord og Lilje var påmeldt på både nSK avdeling Vestfold sin utstilling på lørdagen og NKK sin Nordiske utstilling søndagen. Begge utstillingene var ute i godt og vaaarmt vær.....og Lilje gjorde en flott opptreden begge dager.

På NSK Vestfold dømte Sjoerd Jobse og her fikk hun CK og ble andre beste tispe, slått av Mollyen som ble BIR. Lilje ble også 4.BIS Junior. 

Kritikk: 10 mnd vakker ung tispe. Fine linjer. Herlig hode og uttrykk. Må ha mer tid til å utvikles. Utmerket hals og rygglinje. Velvinklet rundt om. Meget velkroppet for alderen. Passe benstamme. Effektive steg. Meget fin ramme å vokse i. Utmerket pels og kondisjon.

Dagen etter stilte jeg Lilje på NKK. Her ble hun BIR med Nordisk CERT. Molly hadde "fri" :-) Dommer var Marit Sunde.

Kritikk: 10 mnd. En velbygget ung frøken med fin rasetypisk helhet. Tilstrekkelig vinklet framme, kunne ønsket bedre tilbakelagt skulder. God kropp og bakbensvinkel, typiske bevegelser for alder, tilstrekkelig pelskondisjon, herlig temperament.

Lilje fikk mange lovord av dommeren og hun ønsket oss lykke til videre. 

Hovedutstilling + NSK avd Telemark 26-27 mai

Lilje har passert 9 mnd og debuterte lørdag 26.mai i Juniorklassen på Hovedutstillingen i Skien. Dommer var Douglas Johnson fra USA. Lilje oppførte seg bra i ringen og det ble CK, stor CERT og 2.BTK. I Juniorfinalen ble hun BIR Junior. Denny, Syysmyrskyn Tulenliekki til Raymond Dybvik ble BIM Junior.

Dagen etter dømte Jamie Hubbard fra USA på avd Telemark sin utstiilling og resultatene ble CK, CERT 2.BTK og BIR Junior. Så fornøyd med ungjenta mi som nå er fullcertet. :-)

Valpeshow NSK avd. Hordaland

Lilje er blitt 8 1/2 mnd og dermed ble utstillingen hos NSK avd. Hordaland  8.april hennes siste valpeshow. Neste utstilling blir Hovedutstillingen i slutten av mai, og da debuterer hun i Juniorklassen. Det er alltid spennende.

I Bergen dømte Espen Engh og Lilje ble BIR valp og 4.BIS valp.

Kritikk: 8mnd velskapt tispe, utmerket type og helhet, edelt gode med god lengde. typisk romersk profil, fin nakkebue, aksept ansatt hals,balabsert vinklet i begge ender, utmerket rygglinje og hale anset, utmerket benstamme og poter, vakke velstelt pels,beveger seg paralellt fram og tilbake, litt stakat fra siden, holder balansen fint.

Valpeshow i Telemark

17.februar deltok Lilje på NSK avd. Telemark sin utstilling. Dommer her var Vidar Grundetjern. Lilje gjorde nok en fin opptreden i ringen og ble BIR valp. Videre i BIS valp finalen ble hun 3.BIS. Kritikk:

 6 1/2 mnd, velbalansert, høyreist og edel. Meget godt hode og hals. Velutviklet kropp. Velvinklet fremme og bak. Beveger seg godt.

Liljes utstillingsdebut

En trett Lilje etter en dag på utstilling.

 

Lilje sitt første valpeshow var I Etne på Ølen-Etne og Vindafjord sin utstilling 11.februar. Dommer var Svein Bjarne Helgesen. Han likte Lilje veldig godt og sa hun var en meget lovende valp. Kjekt å høre, men enda bedre var det at Lilje syntes det var helt ok å være på utstilling. Var litt forsiktig til å begynne med, men det endret seg fort. I ringen klarte hun seg også bra, selv om det ble litt hopp og sprell. Fikk en fin kritikk som lød som følgende:

6 mnd av utmerket type, balanse, hode og yttrykk. Meget god hals og overlinje. Godt bryst, velkroppet. Meget god bakpart og haleansetning. Velvinklet. Meget god pels og struktur for alder. Meget gode og stabile bevegelser for alder. 

Lille Lilje er endelig her. Mer info og bilder kommer om litt