Det planlegges valper hos Fields Of Joy

18.04.2018

Frida, Winterbourne Over The Moon har nå fått løpetid og vi skal om noen dager ta en tur til Sverige. Den utvalgte er Winterbourne Jeepers Creepers. Han er etter Fieldfare Cloudberry og C.I.E. EE CH LT CH NORD UCH SE U(U)CH NO UCH DK UCH DK V-13 NORD V-11 NO V-11 NO V-12 NO V-13 NO V-14 NO V-15 NO V-16 NO V-17 NO VV-16 NO VV-17 SE V-11 SE V-12 SE V-15 Winterbourne Itsy Bitsy Spider. 

Laban er en gutt som er glad i alt og alle. Han er kun stilt på utstilling en gang med Excellent. Ellers har han gått litt blodspor.

Labans mamma Viola er Mollys halvsøster, så blir det valper her får jeg litt av Mollys sine linnjer tilbake....og at vakre Viola blir kullets bestemor er en bonus :-) 

Laban er øyelyst U.A og har B hofter

 

Frida er 3 år og er øyelyst uten anmerkning ( september 2017) og har A hofter. Hun har godkjent jaktannleggsprøve og på vannapportprøver, har hun bestått både BK og FK. (Begynnerklasse og fellesklasse, sistnevnte en vannprøve som kvalifiserer for start på jaktprøve i åpen klasse og elite klasse) Hun er sparsomt vist på utstilling men har blant annet både CK og Reserve Cert som resultat.

Frida har en herlig personlighet og "a willing to please" attitude. Hun elsker å ligge i fanget å kose. Hun er veldig glad i barn, men kan og finne på å trekke seg bort om det blir for mye støy. Hun er veldig enkel å ha med seg...både på tur og reise. Bare hun får være med oss, er hun fornøyd....samme hvor. Frida er veldig glad i andre hunder da spesielt valper, så jeg tror mamma rollen vil passe henne fint. Kan lese mer om Frida på hennes side.

 

Valpeplaner 2018/2019

Jeg planlegger å parre Emma, NJV-17 Coverwell Black Ice i årsskiftet 2018/19. 

Emma 1 år

                                                                  Emma

                                NJV-17 Coverwell Black Ice

Øyne: U.A

HD:A

Emma har et NKK cert og et cert fra NSK. Hun vil bli stilt igjen til høsten etter hun er blitt 2 år (juni).

Emma er ikke den største av fieldjentene våre, men hun er en tispe av bra kvalitet. Hun har et nydelig hode, bra bryst, godt vinklet fremme og bak og har et fantastisk temperament. Emma vet ikke hva ordet "reservert" betyr. Elsker alt og alle. Du kan lese mer om Emma på siden hennes.

 

Emmas flotte onkel SH CH SONNETEND FINISHING TOUCH AT SHIRMAL ble BOB mens hennes vakre mamma SH CH SONNETEND IN TOUCH WITH COVERWELL ble BOS på Crufts 2017.

Emmas flotte farmor SH CH Redmace Sweetbriar Floss For Elgert (JW). BIR på Crufts 2018