Det planlegges valper hos Fields Of Joy

Det planlegges valper etter Frida, Winterbourne Over The Moon vinteren 2017/18. Kommer tilbake med info av hannhund.

Vet det er noen der ute som venter like mye på Fridas løpetid som meg. Hun vet å la seg vente på, men satser på at den kommer i løpet av januar. Kan ikke annet enn å la naturen gå sin gang.......

 

 

Frida er 3 år og er øyelyst uten anmerkning ( september 2017) og har A hofter. Hun har godkjent jaktannleggsprøve og på vannapportprøver, har hun bestått både BK og FK. (Begynnerklasse og fellesklasse, sistnevnte en vannprøve som kvalifiserer for start på jaktprøve i åpen klasse og elite klasse) Hun er sparsomt vist på utstilling men har blant annet både CK og Reserve Cert som resultat. 

Frida har en herlig personlighet og "a willing to please" attitude. Hun elsker å ligge i fanget å kose. Hun er veldig glad i barn, men kan og finne på å trekke seg bort om det blir for mye støy. Hun er veldig enkel å ha med seg...både på tur og reise. Bare hun får være med oss, er hun fornøyd....samme hvor. Frida er veldig glad i andre hunder da spesielt valper, så jeg tror mamma rollen vil passe henne fint. Kan lese mer om Frida på hennes side.