Emma ønsker alle sammen en Riktig God Jul og et Godt Nytt År!

                              NJV-11 Coverwell Black Ice

                            Født: 29.06.16

Elgert Rumour Has It - SH CH Sonnetend In Touch With Coverwell

Øyne: UA

HD: A

Emma fikk sitt første cert på NKK på Ekeberg i juli for Agneta Pamp og sitt andre i september for Mrs.Jenny Miller, UK på NSK avd. Rogaland. Hun er da fullcertet.

Emma  kom til oss fra England og Kennel Coverwell i oktober 2016. Oppdretter er Alastair og Janet Ford. 

Emma er...ja hva kan jeg si......veldig glad....veldig ivrig....veldig sta....veldig herlig og mange veldig´er til. Hun er en energibunt og er alltid klar for fart og spenning. Hun er veldig lettlært, men må innrømme at vi ikke helt er kommet så lang som jeg skulle ha ønsket. Men hun er som de to andre en flink apportør og elsker det våte element. Hun apporterte fugl på første forsøk og jobber jevnt og trutt i feltet. Det skal nok bli hund av henne også etterhvert......må bare bli stor sier hun :-) 

Emma har i en alder av 11 mnd tilbakelagt en del venstresvinger i utstillingsringen. Resultatene har til nå vært litt varierende, men hun er ung og trenger tid. Så for nå tar vi alt som en trening......må bare trene på å IKKE overfalle dommeren :-) 

Emma blir nok sett på som et bøllefrø av Molly og Frida. Molly prøver å overse henne så godt som det er mulig mens Frida synes Emma er kul å leke med i små doser. Litt for mye energi, tenker de nok. Heldigvis går de alikevel fint sammen og koser seg på tur i lag. 

Fremover blir det jakttrening, blodspor og litt smeller tenker jeg. Har nå hele sommeren på oss Kul

 

Emma 1 år.

Emma 7 1/2 mnd

Emma 7 måneder

Emma 6 mnd

Emma 4 1/2 måned

Emma 10 uker
Foto: Deborah Stone

Emma 10 uker
Foto: Deborah Stone

Emma er nå blitt 10 uker og blitt en liten field jente. Stor forskjell fra når jeg så henne sist hos oppdretter da hun var 6 1/2 uke.

 

 

Emma og mamma Pru
Foto: Deborah Stone

Emma har funnet en god lekekamerat i sin halvsøster Amy men sover sammen med mamma Pru om nettene. 

Emma 6 1/2 uke

Detter er altså Emma, Coverwell´s Black Ice. På bildet er hun 6 1/2 uke. Denne herlige jenta blir i oktober vårt nye tilskudd her på Fields Of Joy. Store og små gleder seg veldig, men vi synes nok at tiden går noe sent.

Litt om Emma: 

Hun er etter Elgert Rumor Has it JW- Albert og  Sh Ch Sonnetend in Touch with Coverwell-Prudence. Oppdretter er Janet Ford i Petworth, England. Jeg har møtt begge foreldrene til valpene og de har begge et herlig temperament. Prudence sin hale sluttet ikke å logre hele tiden vi var der.

Emma er ei av to sorte tisper i et kull på totalt syv. Det ble født to lever og to sorte hanner, en lever tispe og to sorte. Med kyndig hjelp var jeg hjemme hos oppdretter og plukket ut mín valp...... liker å tenke at hun også plukket meg :-)

Det blir lenge å vente til oktober og mye skal ordnes før den tid. Er veldig usikker på om vi skal kjøre og hente henne eller om hun skal sendes med fly. Er plusser og minuser med begge alternativ, så det skal tenkes nøye igjennom før jeg tar et valg. Jeg kommer til å oppdatere med litt bilder osv etterhvert som hun vokser til.