Emma 3 år

                              N UCH NJV-17 Coverwell Black Ice

                            Født: 29.06.16

Elgert Rumour Has It - SH CH Sonnetend In Touch With Coverwell

Øyne: UA

HD: A

Emma fikk sitt første cert på NKK på Ekeberg i juli 2017  for Agneta Pamp og sitt andre i september for Mrs.Jenny Miller, UK på NSK avd. Rogaland. Sitt tredje og siste cert fikk hun på Karmøy Hundeklubb sin utstilling 28.juli 2018 . Dommer var Inga Siil fra Estland.

Foto: Aina Sunde Dahl

Foto: Aina Sunde Dahl

Foto: Aina Sunde Dahl

Foto: Aina Sunde Dahl

Foto: Aina Sunde Dahl

Foto: Aina Sunde Dahl

Emma  kom til oss fra England og Kennel Coverwell i oktober 2016. Oppdretter er Alastair og Janet Ford. 

Emma er...ja hva kan jeg si......veldig glad....veldig ivrig....veldig sta....veldig herlig og mange veldig´er til. Hun er en energibunt og er alltid klar for fart og spenning. Hun er veldig lettlært, men må innrømme at vi ikke helt er kommet så lang som jeg skulle ha ønsket. Men hun er en flink apportør og elsker det våte element. Hun apporterte fugl på første forsøk og jobber jevnt og trutt i feltet. 

Emma er norsk utstillings champion men er sparsomt vist på utstilling. Hun er i nederste sjiktet av standarden,akkurat 44 cm så er ikke den største jenta, men det tar hun som dere sikker forstår igjen med en stor personlighet. Jeg kaller henne min engelske rose :-) 

Emma har hatt to valpekull og de kan dere se under fanene Emma valper 2018 og 2019. 

Emma 1 år.

Emma 7 1/2 mnd

Emma 7 måneder

Emma 6 mnd

Emma 4 1/2 måned

Emma 10 uker
Foto: Deborah Stone

Emma 10 uker
Foto: Deborah Stone

Emma er nå blitt 10 uker og blitt en liten field jente. Stor forskjell fra når jeg så henne sist hos oppdretter da hun var 6 1/2 uke.

 

 

Emma og mamma Pru
Foto: Deborah Stone

Emma har funnet en god lekekamerat i sin halvsøster Amy men sover sammen med mamma Pru om nettene. 

Emma 6 1/2 uke

Detter er altså Emma, Coverwell´s Black Ice. På bildet er hun 6 1/2 uke. Denne herlige jenta blir i oktober vårt nye tilskudd her på Fields Of Joy. Store og små gleder seg veldig, men vi synes nok at tiden går noe sent.

Litt om Emma: 

Hun er etter Elgert Rumor Has it JW- Albert og  Sh Ch Sonnetend in Touch with Coverwell-Prudence. Oppdretter er Janet Ford i Petworth, England. Jeg har møtt begge foreldrene til valpene og de har begge et herlig temperament. Prudence sin hale sluttet ikke å logre hele tiden vi var der.

Emma er ei av to sorte tisper i et kull på totalt syv. Det ble født to lever og to sorte hanner, en lever tispe og to sorte. Med kyndig hjelp var jeg hjemme hos oppdretter og plukket ut mín valp...... liker å tenke at hun også plukket meg :-)

Det blir lenge å vente til oktober og mye skal ordnes før den tid. Er veldig usikker på om vi skal kjøre og hente henne eller om hun skal sendes med fly. Er plusser og minuser med begge alternativ, så det skal tenkes nøye igjennom før jeg tar et valg. Jeg kommer til å oppdatere med litt bilder osv etterhvert som hun vokser til.