NSK avd Hordaland

06.04.2019 Fjellangerhallen, 

Dommer: Riccardo Di Carlo, Italia

En svipptur opp til Bergen for NSK avd Hordaland sin årlige vårutstilling, denne gangen tilbake i en godt oppvarmet Fjellangerhall. 

5 fielder stilte. Molly ble BIR, BIR Veteran og 3.BIS Veteran. Lilje hadde ikke dagen men fikk excellent og en fin kritikk. 

Birk, Periwinkle´s Baretta ble BIM,

 

NRK avd Agder og NKK Kristiansand.

Helgen 15-17 mars var det dobbelutstilling i Kristiansand. Jeg dro med Lilje og Molly. Kjetsi var og der med Mario og Harley, Hilde med Tia og Fønix og Siri med Birk. Så vi ble en liten gjeng med fielder og rase entusiaster. Dømmingen denne helgen kan vi vel alle være enige om at var noe "alternativ" selv om jentene mine gjorde det bra. 

NSK avd Agder samarbeidet med Norsk Retrieverklubb avd Agder denne helgen, og hadde sin utstilling i Odderøyhallen på Odderøy. Pia Itkonen fra Finland dømte. Molly ble BIR, BIR Veteran, BIS Veteran og til slutt 3.BIS. Lilje fikk excellent og ble senere BIS Unghund. Dommer av BIS finalene var Anne-Berith Waskaas. 

Dahgen etter på NKK dømte Mrs Diane Stewart-Ritchie fra Irland. Resulatene for jentene mine denne dagen ble BIR, BIR Veteran og 3.BIS Veteran til Molly. Arne Foss dømte BIS Veteran. Lilje fikk CK og ble 2.BTK med CACIB. 

BIM ble N UCH Periwinkle´s Baretta til Siri Søvde.

  • Molly 3.BIS Veteran på NKK

  • Lilje BIS Unghund

NKK Bø

17.02.2019

Dommer Espen Engh

I Bø stilte jeg Molly og Lilje på NKK sin Nordiske utstilling. Her dømte Espen Engh. Molly ble BIR med Nordisk Cert og Lilje 2.btk med Res.Nordisk Cert. Begge to med flotte kritikker. Vi ble ikke igjen til gruppen, men satte snuten hjemover etter vi var ferdige. 

NSK avd Telemark

16.02.2019, Eidangerhallen, Porsgrunn

Dommer Jessie Borregaard Madsen, DK

 1 valp og 4 voksne stilte denne dagen hos avdeling Telemark. 

Molly, Winterbourne Special Design ble BIR og BIR Veteran og 2.BIS Veteran

Lilje, Winterbourne P.s I Love You fikk Exc.Uk 1.UKK CK og ble 2.BTK

Funkarlas Tibia The Godess Of Games fikk Exc.BK 1.BKK CK og 3.BTK

Periwinkle´s Charlie´s Angel fikk VG AK 1.AKK

 

Linda kom fra Sverige med en av Emmas valper, Fields Of Joy´s As Busy As A Bee, Loui. Han ble dømt av Line Hovde og stilte i 4-6mnd. 

De gjorde en fin opptreden i ringen og gikk ut med en flott kritikk. Det var første gang jeg fikk se Loui etter han dro herfra, og jeg smeltet totalt. Sånn en herlig gutt....fin og se til og et herlig vesen :-) Gleder meg til å følge han og Linda videre. 

Ølen Etne Vindafjord Hundeklubb

10.02.2019 Skakkehallen, Etne

Dommer: Helena Borisova, Hviterussland

Jeg dro til Etne med Molly og Lilje. Her traff jeg Kjerst med Mario og Harley. Det ble noen snodige opplevelser for enkelte denne dagen, men jentene mine gjorde en fin opptreden i ringen og endte som første og andre beste tispe. Begge med CK og Molly som BIM og BIR Veteran. I Veteranfinalen ble hun 3.BIS Veteran. Harley, Fieldfare Rocky Road ble BIR, og Mario ( Fields Of Joy´s All Eyes On Me) fikk HP og ble BIR valp på sitt første valpeshow med en flott kritikk. Skal bli gøy å følge denne guttene videre i utstillingsringen. 

 

 

Mario 4 mnd pluss 1 dag på sitt første valpeshow. Eier Kjersti Omdal.

NSKs Nyttårsutstilling

12.01.2019 NSKs Nyttårsutstilling i Letohallen

Dommer: Frank Kane, UK

Lørdag 12.januar arrangerte NSK for første gang Nyttårsutstilling i Letohallen. Dette var i samarbeid med Norsk Retriever Klub og med 170 påmeldte spaniels var det duket for en skikkelig hundefest. Frank Kane var satt til å dømme, men på grunn av det rekordstore antall påmeldte takket heldigvis Per Iversen ja til å dømme på kort varsel. Frank Kane dømte fielden og her var 5 voksne og 2 valper meldt på. Valpene ble dømt av Per Iversen, og begge stilte i 6-9 måneder klassen. Tispen Fieldfare Earths Child til Eva Sandberg fra Sverige fikk HP og ble BIR Valp. I BIS valp finalen ble hun 4.BIS valp. BIM valp med HP ble Accounts Sunrise. Begge to gjorde en kjempefin opptreden i ringen. I ringen til de voksne hadde Frank Kane 2 hannhunder og 3 tisper å dømme. BIR og BIR veteran ble SE U(U)CH Fieldfare Mimram og BIM med Cert ble Winterbourne Imagin Dragon som sammen med sin eier Anja Therese Martinsen debuterte i ringen denne dagen. Senere i BIS finalene ble Fieldfare Minram 4.BIS veteran. Hun fikk også tispecertet og ble N UCH. Vi gratulerer! Syysmyrskyn Tulenliekki fikk Exc.UK 1.UKK. I beste tispeklassen ble Winterbourne Itsy Bitsy Spider 2.BTK mens Lilje, Winterbourne P.s I Love You ble 3.BTK og BIR junior. Hun var flink i ringen og Frank Kane sa hun var "a bitch for the future" :-)