Tre dageres utstilling i Telemark,

Lilje og Loui....Bir og BIM

Denne utstillingshelgen startet med Nordisk utstilling i Bøhallen i Telemark hvor Jaquline Ward,UK dømte. Vi var to fielder, Lilje i championklassen og Loui, Fields Of Joy´s As Busy As A Bee til Linda Nickolaussen i juniorklassen, som hadde tatt turen fra Sverige. Det ble BIR og Nordic Cert til Lilje og BIM med Noridic Cert til Loui. Vi hadde en kjempehygelig dag rundt ringen og hyggelig var det at mitt reisefølge, Maiken fikk stor cert på den yngste cockerjenta si. Så en veldig fin dag resultatmessig. 

Vi ble igjen til gruppa, men med en veldig ung field som i tillegg ikke er i pels, så skal det mye til at det blir plassering i gruppen. Men vi fikk vist oss iallfall. :-) 

Carina og lille Nora

På lørdagen hadde NSK avd Telemark sin årlige utstilling i Eidangerhallen. Det var som alltid hyggelig å komme dit og møtte mange smilende og glade folk, både arrangører og utstillere. Jan Hereid dømte og det var 4 voksne og 3 valper. 

I 4-6 måneder valp stilte Funkarlas Pumba i hannhundklassen og Funkarlas Kiara og Fields Of Joy´s Bright As A Button i tispeklassen. Det ble BIR og senere 3.BIS valp  til Funkarlas Kiara mens Pumba ble BIM. Alle tre fikk HP og fine kritikker. 

De voksne som stilte var Lotta, Periwinkle`s Charlies Angels i Åpen klasse, Tia, Funkarlas Tibia The Godess Of Games og Lilje i Championklassen og Ronja, Winterbourne Fairy Tale i Veteranklassen. Lilje ble BIR med en fin kritikk. 

Var en kjempehyggelig dag og det var så fint å se Nora, Fields Of Joy´s Bright As A Button igjen. Er kjempefornøyd med utviklingen hennes. 

 

Søndag og dag 3 på utstilling, nå tilbake i Bøhallen og NKK sin første internasjonale utstilling av året hvor Patsy Hollings dømte fielden,....og det var kun Lilje denne dagen. Det ble full pakke på henne med BIR og CACIB. 

Dommeren avsluttet kritikken med " The best is yet to come" og det var jo hyggelig å høre. Jeg  vet at Lilje med sine 2 1/2 år fremdeles trenger tid for å bli ferdig i kroppen. Fielden er som mange vet veldig sen i utvikligen og en sier at en tispe ikke er på topp før rundt 5 års alderen. Men det lover bra for fremtiden :-) 

Lilje BIR for Patsy Hollings, UK

Årets første utstilling.

Lilje, andre beste tispe i sin debut i championklassen. Foto Carina Berentsen.

Startskuddet for utstillingsåret 2020 gikk av 25.januar i Letohallen og Oslo og Akershus sin Januarutstilling. 

7 voksne og 4 valper var i ringen som alle ble dømt av Johan Andersson fra Sverige. Molly ble BIR og BIR vetaran og 4.BIS veteran mens juniorhannen Mario til Kjersti, Fields Of Joy´s All Eyes On Me ble BIM og senere 4.BIS junior. 

NORD UCH N VCH Fieldfare Rocky Road fikk CK og ble 2.BHK. N UCH SE U(U)CH Syysmyrskyn Tulenliekki og unghunden Accounts Sunrise fikk begge Excellent i sine klasser. Lilje debuterte i championklassen og ble andre beste tispe.

De 4 valpene som deltok stilte alle i klasse 4-6 måneder. Det var to hanner, Funkarlas Pumba og Fields Of Joy´s Between The Lines, og to tisper Funkarlas Rani og Fields Of Joy´s Bright As a Button. BIR valp ble Funkarlas Pumba som i BIS finalen ble 2.BIS. Så gøy! BIM valp ble Fields Of Joy´s Bright As a Button.  

Det var en hyggelig dag med så mange fielder i ringen, og gøy var det at fielden ble plassert i 3 av 4 BIS finaler. 

Molly og Mario, BIR og BIM på NSK avd Oslo og Akershus sin utstilling i Letohallen.

Pumba til Karen ble BIR valp og Nora til Carina ble BIM valp. Nora er fra Emma og Jacks kull, født 17.september 2019.