Hovedutstilling i Trøndelag

For andre år på rad ble det tur til Trondheim og avd Trøndelag sin Hovedutstillingshelg og NKK Trondheim. Utenom Lilje hadde jeg med meg Kjersti og Mario som reisefølge. Det var vår første "korona utstilling", godt og "luftig" rundt ringene og mindre stress enn det noen gang har vært. Så en fin opplevelse for min del. Det ble tre dager med utstilling og resultatene ble som følger:

26.juni NSK avd Trøndelag. Dommer Jan Hereid.

BIR ble Mario, Fields Of Joy´s All Eyes On Me og BIM til Lilje, Winterbourne Ps I Love you. Det ble et lite valpetreff denne helgen da tre av valpene fra B-kullet var og viste seg i juniorringen. Fields Of Joy´s Back In Style- og Between The Lines fikk begge Excellent og ble henholdsvis nr 1 og 2 i klassen. Lizzie, Fields Of Joy´s Bright And Bubblly debuterte i ringen hvor de store resultatene uteble denne gang. Men god trening var det iallfall. Videre i BIS finalen plasserte Mario seg som 4.BIS. Det var veldig gøy for både eier og oppdretter. 

4.BIS på NSK avd Trøndelag. Dommer Marianne Holmli

Annhild og Darcy, Fields Of Joy´s Back In style

Nydelige Vito, Fields Of Joy´s Between The Lines

"Tante" Hege og herlige Lizzie i ringen sammen for første gang.

Valpetreff.....Vito, Lizzie, Mario og Darcy

27.juni NKK Trondheim. Dommer Siv Sandø

Det var herlig at alle utstillingene denne helgen ble arrangert på samme plass og at vi hadde tre dager med sol og fint vær......for vi glemmer nok sent været året før....da var det tre dager i regn. Men alt går. Denne dagen var det 7 fielder som skulle i ringen til Siv Sandø. Bortsett fra en hannhund og Lilje, var de andre fra Emma sine to kull. Spennende. Og det gikk bra med de alle og resultatene ble som følger:

BIR til Lilje og BIM til Mario. 2 BHK ble Bayli, Fields Of Joy´s A Cut Above med R.CACIB, 3.BHK ble Darcy Fields Of Joy´s Back In Style som fikk med seg stor cert og 4.BHK bikk til championhannen Denny, Syysmyrskyn Tulenliekki. Lizzie, Fields of Joy´s Bright And Bubbly fikk Excellent i junioorklassen. 

To gode venner. Trøtte etter en lang utstillingsdag.

28.juni NSK Hovedutstilling. Dommer Marianne Holmli


Det ble en fin dag på spanielklubbens Hovedutstilling. Avd Trøndeliag stod som teknisk arrangør for alle tre utstillingene vi deltok på denne helgen og de gjorde en flott jobb med tanke på alt det ekstra en måtte tenke på med smittevern osv. 

Resultatene denne dagen ble en kopi av fredagen, BIR til Mario og BIM til Lilje. Darcy og Vito fikk begge Excellent i juniorklassen. Videre i BIS finalen tok Mario nok en 4.BIS for BISdommer Jan Hereid. Litt av en helg, og så gøy når fielden plasserer seg i BIS´en. 

Tre dageres utstilling i Telemark,

Lilje og Loui....Bir og BIM

Denne utstillingshelgen startet med Nordisk utstilling i Bøhallen i Telemark hvor Jaquline Ward,UK dømte. Vi var to fielder, Lilje i championklassen og Loui, Fields Of Joy´s As Busy As A Bee til Linda Nickolaussen i juniorklassen, som hadde tatt turen fra Sverige. Det ble BIR og Nordic Cert til Lilje og BIM med Noridic Cert til Loui. Vi hadde en kjempehygelig dag rundt ringen og hyggelig var det at mitt reisefølge, Maiken fikk stor cert på den yngste cockerjenta si. Så en veldig fin dag resultatmessig. 

Vi ble igjen til gruppa, men med en veldig ung field som i tillegg ikke er i pels, så skal det mye til at det blir plassering i gruppen. Men vi fikk vist oss iallfall. :-) 

Carina og lille Nora

På lørdagen hadde NSK avd Telemark sin årlige utstilling i Eidangerhallen. Det var som alltid hyggelig å komme dit og møtte mange smilende og glade folk, både arrangører og utstillere. Jan Hereid dømte og det var 4 voksne og 3 valper. 

I 4-6 måneder valp stilte Funkarlas Pumba i hannhundklassen og Funkarlas Kiara og Fields Of Joy´s Bright As A Button i tispeklassen. Det ble BIR og senere 3.BIS valp  til Funkarlas Kiara mens Pumba ble BIM. Alle tre fikk HP og fine kritikker. 

De voksne som stilte var Lotta, Periwinkle`s Charlies Angels i Åpen klasse, Tia, Funkarlas Tibia The Godess Of Games og Lilje i Championklassen og Ronja, Winterbourne Fairy Tale i Veteranklassen. Lilje ble BIR med en fin kritikk. 

Var en kjempehyggelig dag og det var så fint å se Nora, Fields Of Joy´s Bright As A Button igjen. Er kjempefornøyd med utviklingen hennes. 

 

Søndag og dag 3 på utstilling, nå tilbake i Bøhallen og NKK sin første internasjonale utstilling av året hvor Patsy Hollings dømte fielden,....og det var kun Lilje denne dagen. Det ble full pakke på henne med BIR og CACIB. 

Dommeren avsluttet kritikken med " The best is yet to come" og det var jo hyggelig å høre. Jeg  vet at Lilje med sine 2 1/2 år fremdeles trenger tid for å bli ferdig i kroppen. Fielden er som mange vet veldig sen i utvikligen og en sier at en tispe ikke er på topp før rundt 5 års alderen. Men det lover bra for fremtiden :-) 

Lilje BIR for Patsy Hollings, UK

Årets første utstilling.

Lilje, andre beste tispe i sin debut i championklassen. Foto Carina Berentsen.

Startskuddet for utstillingsåret 2020 gikk av 25.januar i Letohallen og Oslo og Akershus sin Januarutstilling. 

7 voksne og 4 valper var i ringen som alle ble dømt av Johan Andersson fra Sverige. Molly ble BIR og BIR vetaran og 4.BIS veteran mens juniorhannen Mario til Kjersti, Fields Of Joy´s All Eyes On Me ble BIM og senere 4.BIS junior. 

NORD UCH N VCH Fieldfare Rocky Road fikk CK og ble 2.BHK. N UCH SE U(U)CH Syysmyrskyn Tulenliekki og unghunden Accounts Sunrise fikk begge Excellent i sine klasser. Lilje debuterte i championklassen og ble andre beste tispe.

De 4 valpene som deltok stilte alle i klasse 4-6 måneder. Det var to hanner, Funkarlas Pumba og Fields Of Joy´s Between The Lines, og to tisper Funkarlas Rani og Fields Of Joy´s Bright As a Button. BIR valp ble Funkarlas Pumba som i BIS finalen ble 2.BIS. Så gøy! BIM valp ble Fields Of Joy´s Bright As a Button.  

Det var en hyggelig dag med så mange fielder i ringen, og gøy var det at fielden ble plassert i 3 av 4 BIS finaler. 

Molly og Mario, BIR og BIM på NSK avd Oslo og Akershus sin utstilling i Letohallen.

Pumba til Karen ble BIR valp og Nora til Carina ble BIM valp. Nora er fra Emma og Jacks kull, født 17.september 2019.