40-års jubileum i Bergen

Var vedlig fornøyd med BIS 4. rosetten :-)

Lørdag 25.sept tok vi turen til Bergen i forbindelse med NSK avd Hordaland sitt 40-års jubileum. Det var et flott arrangement og det vanket deltakerrosetter til alle utstillerene og flotte premier. Dommer var hyggelige Jari Partanen. Det var to valper og tre voksne fielder i ringen denne dagen. Lilje ble BIR og Brk, Periwinkle´s Baretta til Siri og Viljar ble BIM. Videre i BIS finalen ble Lilje BIS 4. 

Valpene gjorde også en fin opptreden. BIR valp ble Falstrias It´s my life og BIM ble Hasaty´s Girl of Our Dreams. Bentley ble videre BIS 3 valp. En flott debut for Kjesrti Myking og Bentley. 

Hovedutstillingshelg i Rogaland

18-19 september ble det endelig Hovedutstilling i Rogaland etter at vi måtte utsette den planlagte Hovedutstillingen i mai pga Korona. Det ble en flott todagers utstilling med festmiddag på lørdagskvelden og utdeling av diplomer til rasevinnerene i NSK fra 2019 og 2020. Det ble en fin helg med gode spanielvenner og god stemning rundt ringen begge dager. Dommere for helgen var rasespesialistene Anne L. Bivik og Virpi Montonen. 

Hovedutstillingen. Her dømte Anne Buvik og det var 8 voksne fielder og en valp påmeldt. Lilje ble BIR og Mario til Kjersti, Field´s Of Joy´s All Eyes On Me ble BIM. Hasaty´s Girl Of Our Dreams ble BIR valp. Videre i BIS finalen ble Lilje BIS 3.

Dag 2 var det avd Rogaland sin utstilling og da dømte Virpi Montonen. De samme hundene var i ringen. Mario ble dagens BIR og Lilje BIM. Mario og Kjersti gjorde en flott opptreden i ringen og Mario ble plassert som BIS 3. Så gøy!. Valpen Ylva til Siri og Hilde ble BIS 3 valp begge dager. 

Det ble en fin helg. Det ble en del jobbing for min del, så fikk ikke snakket så mye med resten av fieldgjengen denne helgen, men det tar vi helt klart igjen ved en annen anledning. To av valpekjøperene fra mitt siste valpekull tok turen til Orre, Elise og Stian helt fra Kristiansand med Monty og Jane, min søster som jeg har Hedda på deleie med var også der. Så kjekt å se valpene leke sammen igjen. Var tydelig gjensynsglede. 

Trippelutstilling i Lillehammer

Helgen 20-22 august tok jeg turen til Lillehammer for en helg med utstilling fra ende til annen. Marathonet startet fredags ettermiddag på Sjusjøen med NSK avd Oslo og Akershus sin utstilling. Dommer her var Trygve Heyerdal. Det var 5 påmeldte fielder hvor 4 var i ringen. Lilje hadde ikke helt glemt hvordan hun skulle løpe venstresvinger og viste seg til slutt frem til en best i rasen, BIR. 

Lørdagen var vi tidlig på plass, også da på Sjusjøen og utstilling i regi av NSK Hovedstyre. Dommer var Jan Roger Sauge. Hele 8 fielder var i ringen. BIR gikk til Lilje også denne dagen og BIM gikk til Funkarlas Pumba. Olivia, U R Flirtatious vom Belauer See til Kjersti fikk sitt første stor cert. Winterbourne Fairytale ble beste veteram og 2.BIS veteran og Pumba ble 2.BIS i brukshundklassen. 

Dag tre og nå er vi trette og leie både jeg og Lilje. I tillegg har vi sen oppmøtetid på NKK sin utstilling på Birkebeiner Stadion.Nå vil vi helst bare komme oss hjem, men det er Norsk Vinner 21 utstilling og tittel å prøve seg på, så vi deltar såklart. Og bra var det. Dommer var spanielspesialist Kari Haave, Kennel Travis. Lilje blir BIR med NV-21 tittel og Norsisk Cert. BIM blir Mario, N UCH NV-20 Fields Of Joy`s All eyes On Me med NV-21 tittel og Nordisk Cert. Olivia til Kjersti blir NJV-21 med nok et storcert med hjem i bagasjen. Hannhund certet og NJV-21 tittel gikk til Hasaty´s Fields and Fences, Fazer til Maria P Næstad. Så gøy for Maria og Fazer som debuterte i ringen denne helgen. Det ble en flott helg både resultatmessig og på det sosiale planet. Så gøy å treffe fieldfolket igjen og de flotte hundene deres. Satser på at vi ses igjen om ikke så alt for lenge.

Foto: Denise Curran Fagervik

Endelig......

Endelig ble det mulig for utstilling igjen og det et flott arrangement av NKK i  Sandefjord søndag 7.juni.

Dommer var spaniel spesialist Stig Arne Kjellevold fra Kennel Westaway. 

Lilje, NORD UCH NORDJV-18 NJV-18 NV-20 Winterbourne Ps I Love You ble BIR og N UCH NV-20 Fields Of Joy´s All Eyes On Me ble BIM. 

Fields Of Joy´s Between The Lines til Raymond Dybvik fikk VG med en fin kritikk. Han er ung og trenger mer tid. Juniortispen Olivia, U R Flirtatious vom Belauer See 9 mnd fikk excellent og en veldig fin kritkk men trenger litt mer tid på å bli trygg i ringen. Men det kommer. 

Det var en kjempekjekk helg på tur med Kjesrti og hundene. Har virkelig savnet det.