Foto: Carina Berentsen

INT NORD UCH N SE VCH NJV-11 NORDV-14 DKV-15 Winterbourne Special Design

Født: 14.08.2010

 SE U(U)CH Törnskogens Tom Timmerman -  SE V-08 NORD V-06 C.I.E. NORD UCH NO V-09 Winterbourne Sahara Hotnight

Mestvinnende field spaniel på utstilling i Norge i 2011, 2012, 2013, 2014, 2015,2016 og 2017

 

 I 2017 har Molly oppnådd følgende:

Mestvinnende field spaniel på utstilling (NKK/NSK)

BIR BIG 3.BIS på Sør-Rogaland Brukshundklubb

2.BIS på NSK avd Agder

4.BIS på NSK avd Vestfold

3.BIS på NSK avd Hordaland

3.BIG på Fitjar_Stord Hundeklubb

Flere BIR plasserinegr på div. Utstillinger

 

I 2016 oppnådde Molly følgende:

Mestvinnende field på utstilling på NKK og NSK.

Best In Show på NSK avd Hordaland. Et lite stykke historie ble da til da det er første gang en field har blitt BIS på en offisiell utstilling i Norge

2.BTK på Field Specialen i Svergie

4.BIS og Rogalands Beste Hund 2016 på NSK avd. Rogaland

 

I 2015 oppnådde Molly følgende:

NORD UCH

DK UCH og DKV-15

N SE VCH (med Aina Sunde Dahl som fører)

Mestvinnende field spaniel på utstilling i Norge (NSK og sammenlagt)

4.BIG NKK Kristiansand. Gruppedommer: Ricky Lochs-Romans

3.BIS NSK avd. Agder. Dommer: Theres Johansson

3.BIG Sør-Rogaland Brukshund Klubb. 

 

I 2014 oppnådde Molly følgende:

Mestvinnende field spaniel på utstilling i Norge, NKK og NSK        

2x Gruppevinner (Ricky Lochs-Romans og Anette Bystrup)

4.BIG NKK Rogaland    

3.BIS NSK Avd. Rogaland

Nordisk Vinner 2014

1.premie på blodspor og godkjent ettersøkshund med Aina Sunde Dahl som fører.

I tillegg var vi på Crufts hvor Molly ble plassert som nr.5 med VHC (Very Highly Commended) i en klasse på 9 tisper.


                

Molly, INT NORD UCH N SE VCH NJV-11 NORDV-14 DKV-15 Winterbourne Special Design kommer fra Kennel Winterbourne i Sverige. Oppdretter er Maria Köhlström. Hun er etter SE U(U)CH  Törnskogen Tom Timmermann og NORDUCH C.I.E NO V-09 SEV-08 NORDV-06 Winterbourne Sahara Hotnight. Molly har A hofter.

Molly er min første Field Spaniel. Jeg har i utgangspunktet alltid vært et "retrievermenneske", og har hatt både Flatcoated -og Golden Retrievere før, men jeg falt pladask for Field Spanielen da jeg for første gang møtte min venninne Aina sin Flashie- INT NORD UCH NORD VCH Winterboure White Lightning. Jeg var solgt! 
Molly ble født 14/8-2010, og to måneder senere reiste Aina og jeg til Sverige og hentet henne. Har ikke angret et sekund! Hun er bare helt fantastisk på alle måter.  

        

Molly er ei dame med mye futt og fart. Hun elsker å løpefritt i all slags terreng og vet å utnytte turene til det fulleste.Når vi er ute på tur, og de andre begynner å bli trette og fornøyd er Molly fremdeles «i farta» og lurer på hva som skjer. »Skal dere gi dere allerede nå?» Heldigvis får hun utløp for all den energien hun har utendørs. Inne er hun rolig og trives best når hun får ligge i godstolen og bare slappe av.

Molly har etter hvert som hun har blitt eldre utviklet det jeg kaller "divanykker" Hun er dronninga på haugen og ter seg deretter. Lille Frida har for lenge siden innfunnet seg stillingen som en av dronningens undersåtter og har det helt greit som det. Men det betyr ikke at dronningen alltid får det som hun befaler. Molly må til tider se favorittlekene forsvinne under nesen på henne og rett som det er så henger også den lille brune i ørene hennes. Så hun er en tålmodig regent :-)             

Av aktiviteter driver vi med litt sportrening,vannapportering og feltsøk. Får hun jobbe med dette er hun i sitt ess. Elsker det simpeltent, og har alle forutsetninger til rette for å gjøre det veldig bra. Det står vel helst på undertegnende. Jeg er nok mer dreven når det gjelder utstilling. Molly ble Norsk Utstillings Champion på sin første utstilling etter fylte 2 år. En stor dag for Molly og meg. Hun har gjort det veldig bra i utstillings sammenheng og har flere plasseringer i gruppefinaler. Hun har vunnet gruppen to ganger, blant annet for den nederlandske fieldspesialisten Ricky Loch Romans og Anette Bystrup fra Danmark. På NSK Avd. Rogaland ble hun BIS 3 for den engelske dommeren Ginty Jill Davis i 2012 og ble BIS 3 på samme utstilling for Børge Espeland i 2014. I mars 2014 var vi også på Crufts hvor Molly ble nr 5. i sin klasse med 9 tisper. Hun fikk VHC diplomet som står for  Very Highly Commended.

 I 2013 dro vi til Sverige og kunne reise stolt hjem med det svenske championatet og den internasjonale tittelen (CIB) i kofferten. I år får vi ta sikte på det danske championatet og det Nordiske Championatet.