Dobbelutstilling i Sandefjord 2-3.juni

Vi hadde det varmt forrige helg, men denne helgen tror jeg slo den. Vi var på NSK avd Vestfold sin utstilling i Melsomvik på lørdagen. Her dømte Sjoerd Jobse som dømte Field specialen i Askersund i 2015. En veldig hyggelig kar. Jeg hadde med meg Molly og Lilje og begge to gjorde en fin opptreden i ringen. Molly ble BIR, handlet av Maiken Iren Ringseth og Lilje fikk CK 2.BTK og ble 4.BIS Junior. En veldig fin dag i flotte omgivelser og herlige folk. Storkoste meg.

 

Lilje. CK 2.BTK og 4.BIS Junior.
Ikke det beste bildet....ser veldig høybeint ut....kanskje det hjelper om jeg ikke jekker henne opp med halen ;-)

Dagen etter stilte jeg Lilje på NKK. Her ble hun BIR med Nordisk CERT. Molly hadde "fri" :-) Her dømte Marit Sunde.

Hovedutstilling i Skien + NSK avd Telemark

Molly BIR på Hovedutstillingen og NSK avd Telemark

For andre året på rad arrangerte Hovedstyret lørdag 26.mai Hovedutstilling sammen med avd.Telemark. Dommer for field denne dagen var Douglad Johnson fra USA. Jeg hadde med meg en nedrøytet Molly og Lilje som debuterte i Juniorklassen denne helgen. Avdeling Telemark stod ene og alene for sin utstilling på søndagen. Her dømte Jamie Hubbard fielden. Begge utstillingene var i Skien Fritidspark og innendørs.....heldigvis for denne helgen var det varmt!! 3 tisper og tre hanner var påmeldt og resultatene ble:

Hovedutstillingen:

BIR: INT NORD UCH N SE VCH NJV-11 NORDV-14 DKV-15 Winterbourne Special Design

BIM: Syysmyrskyn Tulenliekki ( fikk dermed storcert og senere BIM Junior)

Videre på hannhundsiden fikk Fieldfare Rocky Road CK Res.CERT og ble 2.BHK. Funkarlas Arnols Of Kingdom Tale fikk VG denne dagen. Juniorjenta mi Lilje, Winterbourne Ps I Love You fikk CK CERT og ble 2.BTK og ble BIR Junior i juniorfinalen. C.I.B. N DK UCH N VCH Jeanne D´arc To Winterbourne Du Kreizker fikk CK og ble 3.BTK.

Avd. Telemark:

BIR: INT NORD UCH N SE VCH NJV-11 NORDV-14 DKV-15 Winterbourne Special Design

BIM: Fieldfare Rocky Road ( fikk cert og dermed ny Norsk og Dansk Utstillingscahmpion)

Funkarlas Arnols Of Kingdom Tale fikk CK Res.CERT og 2.BHK mens Syysmyrskyn Tulenliekki fikk CK og 3.BHK. Hos tispene ble Lilje 2.BTK. Fikk dermed CK og CERT og er nå fullcertet. 3.BTK gikk til jUli, C.I.B. N DK UCH N VCH Jeanne D´arc To Winterbourne Du Kreizker. 

 

BIR og BIM på NSK avd Telemark. Winterbourne Special Design og Fieldfare Rocky Road. Dommer.Jamie Hubbard

BIR og BIM Junior Hovedutstillingen og avd Telemark. Winterbourne PS I Love You og Syysmyrskyn Tulenliekki.

Dobbelutstilling i Bergen 7-8 april

Det ble en fin men våt helg i Bergen. Ikke noe vi rogalendinger er ukjent med....:-)

Mor, far og jeg tok turen til Bergen og en helg med dobbelutstilling. Molly og mors coton Ada skulle begge stilles på NKK lørdagen, mens Molly og Lilje på NSK avd Hordaland på søndagen. 

NKK Bergen 7/4-18, Dommer Anne Livø Buvik, Norge

INT NORD UCH N SE VCH NJV-11 NORDV-14 DKV-15 Winterbourne Special Design BIR og Nordisk Cert.

BIM ble Periwinkle´s Baretta, Birk til Siri og Viljar. Han fikk dermed Cert og Nordisk Cert.

Gratulerer til Hilde som fikk det siste certet på Hasaty´s Dream Star, Fønix....som dermed ble N UCH.

NSK avd Hordaland 8/4-18, Dommer Espen Engh

INT NORD UCH N SE VCH NJV-11 NORDV-14 DKV-15 Winterbourne Special Design BIR. I BIS finalen ble hun 4.BIS

Winterbourne PS I Love You, 8 mnd BIR valp og 4.BIS

Kjempefornøyd med jentene. 

Dobbelutstilling i Telemark

Lilje BIR valp og 3.BIS valp på NSK Telemark

Helgen 16-18 februar dro jeg og Richie som vanlig til Skien for en helg med dobbelutstilling. Både Lilje og Molly var meldt på til NSK avd. Telemark sin utstilling i Eidangerhallen på lørdagen og kun Molly på NKK Bø dagen etter.

På NSK avd Telemark dømte Vidar Grundetjern. Lilje stilte i 6-9 mnd klassen sammen med Maxfield Nässla som eies av Christina Nesle Wallander i Drammen. Lilje ble BIR valp og senere i BIS finalen ble hun 3.BIS

5 voksne var påmeldt på NSK. En hannhund, Arnold- Funkarlas Arnor Of Kingdom Tale, Juniortispen Periwinkles Charlies Angels, Tia til Karen Hansen som stilte i bruks og Molly og Ronja til Karen i championklassen. BIR denne dagen ble Mollyen som senere slo til og ble 4.BIS. Kjempefornøyd med jentene mine.

 

Molly 4.BIS på NSK avd Telemark

Vi var første rasen ut i ringen på NKK dagen etter. Det var tre fielder denne dagen, Tia, Ronja og Molly. Dommer var Irina V. Poletaeva fra Finland. Molly ble BIR og fikk sitt første Nordiske Cert. Vi ble ikke igjen til gruppen, men satte nesen hjemover.......er litt mer enn en liten svipptur fra Bø til Hommersåk.

Det ble en kjekk helg med gode venner og mange flotte hunder. Som alltid er det kjekt å være på utstilling hos avdeling Telemark som imponerte med en vel gjennomført utstilling med sine 121 påmeldte hunder. Vi er tilbake neste år :-)

 

Utstilling i Etne 11.februar

Som tidligere år ble også Ølen-Etne og Vindafjord sin utstilling i Etne starten på årets utstillingssesong. Hadde meldt på både Lilje, Winterbourne P.S I Love You og Molly, Winterbourne Special Design. Dette var Liljes utstillingsdebut og hun stilte i 6-9 mnd. Dommer for dagen var Svein Bjarne Helgesen. Det ble 2 x BIR denne dagen på jentene mine med fine ord fra dommeren. Veldig fornøyd med hvordan Lilje taklet alt styret i hallen og i ringen. Liljes kritikk kan du lese på hennes side.