Dobbelutstilling i Bergen 7-8 april

Det ble en fin men våt helg i Bergen. Ikke noe vi rogalendinger er ukjent med....:-)

Mor, far og jeg tok turen til Bergen og en helg med dobbelutstilling. Molly og mors coton Ada skulle begge stilles på NKK lørdagen, mens Molly og Lilje på NSK avd Hordaland på søndagen. 

NKK Bergen 7/4-18, Dommer Anne Livø Buvik, Norge

INT NORD UCH N SE VCH NJV-11 NORDV-14 DKV-15 Winterbourne Special Design BIR og Nordisk Cert.

BIM ble Periwinkle´s Baretta, Birk til Siri og Viljar. Han fikk dermed Cert og Nordisk Cert.

Gratulerer til Hilde som fikk det siste certet på Hasaty´s Dream Star, Fønix....som dermed ble N UCH.

NSK avd Hordaland 8/4-18, Dommer Espen Engh

INT NORD UCH N SE VCH NJV-11 NORDV-14 DKV-15 Winterbourne Special Design BIR. I BIS finalen ble hun 4.BIS

Winterbourne PS I Love You, 8 mnd BIR valp og 4.BIS

Kjempefornøyd med jentene. 

Dobbelutstilling i Telemark

Lilje BIR valp og 3.BIS valp på NSK Telemark

Helgen 16-18 februar dro jeg og Richie som vanlig til Skien for en helg med dobbelutstilling. Både Lilje og Molly var meldt på til NSK avd. Telemark sin utstilling i Eidangerhallen på lørdagen og kun Molly på NKK Bø dagen etter.

På NSK avd Telemark dømte Vidar Grundetjern. Lilje stilte i 6-9 mnd klassen sammen med Maxfield Nässla som eies av Christina Nesle Wallander i Drammen. Lilje ble BIR valp og senere i BIS finalen ble hun 3.BIS

5 voksne var påmeldt på NSK. En hannhund, Arnold- Funkarlas Arnor Of Kingdom Tale, Juniortispen Periwinkles Charlies Angels, Tia til Karen Hansen som stilte i bruks og Molly og Ronja til Karen i championklassen. BIR denne dagen ble Mollyen som senere slo til og ble 4.BIS. Kjempefornøyd med jentene mine.

 

Molly 4.BIS på NSK avd Telemark

Vi var første rasen ut i ringen på NKK dagen etter. Det var tre fielder denne dagen, Tia, Ronja og Molly. Dommer var Irina V. Poletaeva fra Finland. Molly ble BIR og fikk sitt første Nordiske Cert. Vi ble ikke igjen til gruppen, men satte nesen hjemover.......er litt mer enn en liten svipptur fra Bø til Hommersåk.

Det ble en kjekk helg med gode venner og mange flotte hunder. Som alltid er det kjekt å være på utstilling hos avdeling Telemark som imponerte med en vel gjennomført utstilling med sine 121 påmeldte hunder. Vi er tilbake neste år :-)

 

Utstilling i Etne 11.februar

Som tidligere år ble også Ølen-Etne og Vindafjord sin utstilling i Etne starten på årets utstillingssesong. Hadde meldt på både Lilje, Winterbourne P.S I Love You og Molly, Winterbourne Special Design. Dette var Liljes utstillingsdebut og hun stilte i 6-9 mnd. Dommer for dagen var Svein Bjarne Helgesen. Det ble 2 x BIR denne dagen på jentene mine med fine ord fra dommeren. Veldig fornøyd med hvordan Lilje taklet alt styret i hallen og i ringen. Liljes kritikk kan du lese på hennes side.