Winterbourne Over The Moon

SE VCH SE U(U)CH NO UCH RLD N RLD F Winterbourne Willy Wonka -  NORD JV-10 SE U(U)CH DK CH(U) NO UCH Winterbourne Whoops-A-Daisy

 Født: 06.08.2014

Øyne. UA

HD: A

Godkjent JAL

Bestått BK og FK

 

Dette er Frida- Winterbourne Over The Moon. Hun er født 06.08.14 og er etter SE U(U)CH Wintebourne Willy Wonka og NORD UCH  SE U(U)CH DK UCH NO UCH NORD JV-10  Winterbourne Whoops A Daisy.

Frida er fra et kull på hele 10 valpr, fordelt på 6 hanner og 4 tisper. Av disse er 4 stk kommet til Norge, Frida og de tre hannhundene Winterbourne Harvest Moon, Winterbourne Moonlight Valley og Winterbourne Moonlight Shadow. Satser på at vi treffes på forskjellige arrangementer etter hvert. 

 

Frida var som valp og junior ei jente med mye futt og fart. Fremdeles er hun ei livlig jente, men har nå dalt litt og blitt litt voksen likssom :-) Hun er aktiv ute på tur men rolig inne, hvor beste plassen er i armkroken. Hun gir verdens beste field klemmer og er bare et herlig vesen. Så glad i denne jenta ❤ 

Frida synes ikke utstilling er det kuleste hun vet, og har frem til nå vært sparsomt vist. Ønsker ikke å presse henne, så vi får se hva det blir til i fremtiden. Hun ble stilt som junior med flotte kritikker, CK og Res Cert. 

 

Frida er en flink apportør og apporterer fint både på land og i vann. Hun jobber også bra i feltsøk.  Ellers elsker hun å gå blodspor. Smeller har vi også prøvd oss på og dette syntes hun også var veldig gøy. Det er en flott måte å aktivisere hundene på og er virkelig noe som ligger for spaniels. Frida er som fielder mest....med på alt, bare de får være med deg. Så herlige og allsidige :-)