Winterbourne Over The Moon

SE VCH SE U(U)CH NO UCH RLD N RLD F Winterbourne Willy Wonka -  NORD JV-10 SE U(U)CH DK CH(U) NO UCH Winterbourne Whoops-A-Daisy

Født: 06.08.2014

Øyne. Har en feilstilt øyevippe, ellers fri for arvelige øyesykdommer. 

HD: A

Godkjent JAL

Bestått BK og FK

 

Dette er Frida- Winterbourne Over The Moon. Hun er født 06.08.14 og er etter SE U(U)CH Wintebourne Willy Wonka og NORD UCH  SE U(U)CH DK UCH NO UCH NORD JV-10  Winterbourne Whoops A Daisy.

Frida er fra et kull på hele 10 valpr, fordelt på 6 hanner og 4 tisper. Av disse er 4 stk kommet til Norge, Frida og de tre hannhundene Winterbourne Harvest Moon, Winterbourne Moonlight Valley og Winterbourne Moonlight Shadow.  

 

Frida er ei jente som sjarmerer de fleste med sitt bedagelige vesen. Hun er aktiv ute på tur men rolig inne, hvor beste plassen er i armkroken. Hun gir verdens beste field klemmer og er bare et herlig vesen. Så glad i denne jenta.

Frida synes ikke utstilling er det kuleste hun vet, og har frem til nå vært sparsomt vist. Hun ble stilt som junior med flotte kritikker, CK og Res Cert. Om det blir flere venstresvinger vil tiden vise, men jeg vil ikke presse henne til noe hun synes er ubehagelig. Trivest best utenfor ringen hun. :-) 

 

Frida er en fantastisk apportør og apporterer både på land og i vann. Hun jobber også bra i feltsøk. Hun har bestått JAL, BK og FK. Ellers elsker hun å gå blodspor. Smeller har vi også prøvd oss på og dette syntes hun også var veldig gøy. Det er en flott måte å aktivisere hundene på og er virkelig noe som ligger for spaniels. Frida er som fielder mest....med på alt, bare de får være med deg. Så herlige og allsidige :-) 

 

Etter et par forsøk uten resultater, kom det endelig valper etter Frida og Vito ( Fields Of Joy´s Between The Lines) i juni 2021. Det ble 5 valper, 3 sorte og 1 lever hannhund og 1 lever tispe. Hun var en fantastisk flink mamma som stelte bra med sine små helt frem til dagen de reiste. Kan lese mer om kullet og se bilder under Frida og Vitos valper

Kommentarer

14.08.2020 18:58

Irene Fellie Bjaaland

Hei vi er en familie på 4 Som består av to gutter 11 og 13 samt pappa og mamma. Vi har fra tidligere hatt en blandingshund av cokker -og field Spaniel. Vi ønsker nå å ha en ren field spaniel.

07.11.2014 13:38

Madelene

Så söt hon är!!

07.11.2014 19:53

Bente

Takk Madelene. Hun er virkelig ei søt lita bølle jente. Masse liv og røre hjemme for tiden

07.11.2014 11:26

Karen

Ho er så nydelig :) Samme lyse nesa som tante Ronja hadde som valp, og igrunnen har litt av enda :)

07.11.2014 19:57

Bente

Takk Karen. Hun er ei herlig jente.