Alle gode ting er 3

Fredag 21.mai, fire uker ut i drektigheten tok jeg Frida til veterinæren for å ta ultralyd. Her kunne vi se liv, og det er dermed ventet valper her i uke 25. Tremin er 25.juni. Så endelig klaffet det og jeg ser frem til en herlig sommer med field valper. 

Lilje skal også parres, men er noe forsinket med løpetiden. Satser på at den kommer snart.

Frida har vært på date hos Vito, Fields Of Joy´s Between The Lines og blir hun drektig ventes det sorte og lever farget valper i slutten av juni.

Vito, Fields Of Joy´s Between The Lines   HD:A Øyne: Uten anmerkning

Frida, Winterbourne Over The Moon    HD:A  Øyne: Fri for arvelige øyesykdommer. Har et feilstilt øyehår

Godkjent JAL ( Jaktanleggsprøve) og bestått BK og FK.

Vito er fra vårt B-kull og bor i Raufoss og eies av Raymnd Dybvik. Han er en herlig, glad og tillitsfull ung gutt som jeg tror passer Frida bra. Han er blitt stilt ut noen ganger med fine resultater. 

Kan lese mer om Frida på hennes side.

 

 

 

Vito, Fields Of Joy´s Between The Lines

( Periwinkles Slippery Jack - N UCH Coverwell Black Ice)

Det planlegges valper til våren etter Mario, N UCH NV-20 Fields Of Joy´s All Eyes On Me og Lilje, NORD UCH NJV-18 NORDJV-18 NV-20 Winterbourne P.S. I Love You

Mario: HD: A  Øyne: Har et feilstilt øyehår, ellers fri for arvelige øyesykdommer

Lilje: HD:B  Øyne:  Har en tett tårekanal, ellers fri for arvelige øyesykdommer.

Mario er fra vårt A-kull. Han eies og bor hos Kjersti Omdal med familie i Egersund. Han er en flott hannhund  med et herlig temperament og en hale som aldri slutter å logre. Han er Norsk Utstillings Champion og har gjort det veldig bra på utstilling. Han har flere BIS plasseringer på spanielspesialer, sist på NSK avd Hordaland nå  i april hvor han ble 2.BIS for dommer Vidar Grundetjern.