Mitt navn er Bente Aase Duckett og jeg bor på Hommersåk i Sandnes kommune. Her bor jeg sammen med min mann Richie, våre tre barn Natalie, Leah og Sebastian og våre 3 fieldjenter Frida, Emma og Lilje. Her har vi skog, fjell og sjø i nærheten....perfekt for oss.

Jeg har hatt hund hele livet blant annet retrievere og schæfere. Min første field fikk jeg i 2010 og det er ingen tvil om at dette er rasen for meg. Det er en vakker og allsidig rase, aktiv på tur men rolig inne. Vil du lese mer om hundene mine så har de hver sin side. Mer info om rasen finner du og.

Av aktiviteter driver vi på med litt av hvert. Reiser en del på utstillinger og synes det er en kjekk sport og en fin anledning til å lære og knytte kontakter. Så for meg er det sosiale apektet ved utstillinger vel så gøy som konkurransen i seg selv. Ellers så driver vi med litt vannapport, søk og sportrening. Dette elsker hundene og det er fint å se at de løser oppgaver de er avlet for å gjøre.

 

                  

 

 

 

                     Vakker, hengiven, intelligent og arbeidsvillig 

 

 

Har du spørsmål om rasen,valpeplaner osv, ta gjerne kontakt på mail benteaase@hotmail.com eller ring meg på 92087517 🙂

Kommentarer

21.01.2021 18:25

Jannicke Angell Høivik

Hei.Vi er en familie i Stavanger som har ønske om et nytt familiemedlem. Vi har en Portugisisk vannhund, Sita 10 år. Jeg har hatt Cocer Spaniel tidligere. Har dere valpeplaner?
Mvh Jannicke