N S UCH NJub CH NJub V-23 NJV-22 Fields Of Joy´s Cute As A Bug


E: Fields Of Joy´s Between The Lines - Winterbourne Over The Moon

Født: 25.06.2021

HD: A

Øyne: Uten anmerkning 26.10.2023
Hedda 10 måneder

Hedda Best In Show valp ,NSK avd Vestfold

Hedda  4,5 mnd ble BIS valp for Arne Foss på NSK avd Vestfold sin utstilling i november.  Du kan lese mer om det under "Utstilling 2021" 

Hedda var den enste tispen i kullet etter Frida og Vito og det hersket aldri noen tvil om at hun skulle bli en del av familien her. Hedda er ei herlig og supersosial jente. Hun er ganske så bestemt og vil gjerne ha det slik hun vil, men på samme tid er hun veldig lett å avlede. Hun er veldig lærevillig og lett å ha med å gjøre. Hun finner seg fort til rette i nye omgivelser og er trygg og god. På spanielklubbens sosialtreff hver onsdag er hun i sitt ess. Her treffer hun folk og hunder i alle aldre og hun storkoser seg. På utstillingstreningene går det fremover og hun begynner så smått å forstå hva det betyr å stå fint og løpe venstresvinger. :-)

Hedda debuterte i utstillingsringen 14.11 på Stord for dommer Eva Nilsen fra Sverige. Hun fikk en fin kritikk og ble BIR med HP. Veldig gøy. Blir nok noen utstillinger fremover også.

Link til en liten videosnutt fra utstillingen:

Nyeste kommentarer

07.05 | 19:33

Hei 😊 Jeg er interessert i en tispe valp
Mvh Hedvig

08.03 | 08:47

Hvordan er field spaniel på spor? Jeg ønsker meg en hund som også kan brukes som ettersøkshund (vilt) Jeg har tidligere hatt engelsk springer og har nå en elghundblanding. Jeg går på jakt.

02.02 | 10:06

Hei, Ja det er mange på listen over de som ønsker seg valp. Hvor lenge en må belage seg på å vente er umulig å si dessverre .

21.01 | 20:40

Hei. Vi er en familie (med to barn, 11 og 15 år) som har veldig lyst på hund og er blitt forelsket i Field Spaniel. Vi lurer derfor på om du har lang venteliste og når det evnt kan være aktuelt? Takk😊

Del denne siden