Mitt navn er Bente Aase Duckett og jeg bor på Hommersåk i Sandnes kommune. Her bor jeg sammen med min mann Richie, våre tre barn Natalie, Leah og Sebastian og våre 4 fieldjenter Frida, Emma, Hedda og Othilie. Henny som jeg er medeier i bor hos Kjersti Omdal og familien i Egersund. På Hommersåk har vi skog, fjell og sjø i nærheten....perfekt for oss.

Jeg har hatt hund hele livet blant annet retrievere og schæfere. Min første field fikk jeg i 2010 og det er ingen tvil om at dette er rasen for meg. Det er en vakker og allsidig rase, aktiv på tur men rolig inne. Vil du lese mer om hundene mine så har de hver sin side. Mer info om rasen finner du og.

Av aktiviteter driver vi på med litt av hvert. Reiser en del på utstillinger og synes det er en kjekk sport og en fin anledning til å lære og knytte kontakter. Så for meg er det sosiale apektet ved utstillinger vel så gøy som konkurransen i seg selv. Ellers så driver vi med litt vannapport, søk og sportrening. Dette elsker hundene og det er fint å se at de løser oppgaver de er avlet for å gjøre.


                     Vakker, hengiven, intelligent og arbeidsvillig 

Har du spørsmål om rasen,valpeplaner osv, ta gjerne kontakt på mail benteaase@hotmail.com eller ring meg på 92087517 🙂

Nyeste kommentarer

07.05 | 19:33

Hei 😊 Jeg er interessert i en tispe valp
Mvh Hedvig

08.03 | 08:47

Hvordan er field spaniel på spor? Jeg ønsker meg en hund som også kan brukes som ettersøkshund (vilt) Jeg har tidligere hatt engelsk springer og har nå en elghundblanding. Jeg går på jakt.

02.02 | 10:06

Hei, Ja det er mange på listen over de som ønsker seg valp. Hvor lenge en må belage seg på å vente er umulig å si dessverre .

21.01 | 20:40

Hei. Vi er en familie (med to barn, 11 og 15 år) som har veldig lyst på hund og er blitt forelsket i Field Spaniel. Vi lurer derfor på om du har lang venteliste og når det evnt kan være aktuelt? Takk😊

Del denne siden