Mario ble BIS junior på NSK avd Buskerud sin utstilling i november 2019. Dommer var Petr Studenik. I Lillehammer i august 2020 fikk han sin første tittel på NKK sin Norsk Vinner utstilling. Dommer her var Lisbet Campell. Han heter nå NV-20 Fields Of Joy´s All Eyes On Me. Han ble Norsk Champion på sin første utstilling etter fylte 2 år og ble dansk utstillingschampion i november 2021. Hans fulle navn med tittelrekke er N UCH DK U(u)CH NV.20-21 NORDV-21 DKV-21. 

Vi har fårr kennelens første Viltsporchampion i Loui. Han ble også Nordisk Junior Vinner på Stockholm Hundmässa i desember 2019 og han kan nå titulere seg med NORDJV-19 SE VCH Fields Of Joy´s As Busy As A Bee. Etter fylte 2 år er har Loui fått både det norske og det svenske utstillings championatet. Hans fulle tittelrekke er nå SE U(U)CH N UCH NORD JV-19 SE VCH. 

Bayli ble beste junior hanne og fikk sin første tittel på Dogs4All i november 2019. Dommer var Vidar Grundetjern. Han kan nå sette NJV-19 foran Fields Of Joy´s A Cut Above. Bayli har også godkjent JAL ( Jaktanleggsprøve).

Valpene 8 uker

Valpene er blitt åtte uker og skal de neste dagene flytte til sine nye hjem. Er utrolig hvor fort disse ukene har gått og selv om de siste par ukene har vært travle, har det hele vært et eventyr. Alt har gått bra og valpene er noen herlige sosiale og trygge individer, hver og en av de. De er aktive i denne alderen og de gjør god bruk av stua og kjøkkenet her. Ute har de selvfølgelig mer boltreplass og det er herlig å se de 6 jage etter hverandre og leke. Dessverre har ikke vestlandsværet tillatt lange økter ute, men et par korte perioder ute hver dag har det allikevel blitt. 

Emma har ikke vært særlig interessert i de små den siste uken. Hun leker med de og forteller de hvor grenser går, men har helt avvent de og foretrekker å sove alene. Men er det en pipelyd fra bingen er hun raskt borte og sjekker. Hun har gjort et flott arbeid med de små og jeg håper hennes herlige temperament er noe valpene tar med seg fra henne. :-) 

Mille, Fields Of Joys Apple Of My Eye

Louie, Fields Of Joy´s As Busy As a Bee

Ludde, Fields Of Joy´s Above And Beyond

Beily, Fields Of Joy´s A Cut Above

Mario, Fields Of Joy´s All Eyes On Me

Alfred, Fields Of Joy´s As Bold As Brass

Mille

Louie

Ludde

Beily

Mario

Alfred

Valpene 6 uker

Valpene er nå 6 uker og fremdeles like herlige om ikke enda herligere enn før. De er en aktiv gjeng som er livlige og utforskende i våkentiden, men fremdeles sover de mye som små valper skal. Det går mye tid til å rengjøre valpebingen og vaske og tørke gulv, og det har gått en del tørkeruller, aviser og kladder. Så en del arbeid er det nå som de er mer aktive, men jeg storkoser meg. Yngstemann på 9 her i huset er litt lei all bitinga og synes at valpene var mye kjekkere før 😀.

De spiser 4 måltider til dagen i tillegg til det Emma gir dem. Hun er ikke inne og mater de så mye lengre, men kan finne på å legge fra seg litt av hennes egen mat fra seg i bingen til de små. Er nok litt av urinstinktet som kommer frem tenker jeg.

Vi har hatt en del besøk så valpene har fått truffet masse forsjellige folk. I dag var de også ute for første gang i det nydelige høstværet. Litt forsiktige var de, men det var ikke lenge før de alle var rundt og utforsket. Satser på fint vær fremover så de får tid til å venne seg til lyder og lukter utendørs.

Ellers så er alt fremdeles bare velstand her. Kun to uker igjen før førstemann reiser, og jeg kan ikke si jeg gleder meg til valpekassen tømmes. På samme tid vet jeg at jeg har fått noen fantastiske valpekjøpere og at valpene vil få det flott i sine nye hjem ❤

Oransje gutt
( lever gutt med minst hvitt)

Rød gutt
(Sort gutt med hvitt på haken)

Blå gutt
(Morten minstemann)

Grønn gutt
( Lille Flashie)

Sort gutt
(lever gutt med mest hvitt)

Mille
(Tiispa)

Valpene 4 uker

Middagen er servert

Middagen er servert

Valpene er nå blitt 4 uker og er små miniatyr fielder. Der er godt med aktivitet i valpegarden som står i stuen men fremdeles består mye av tiden av å sove. De har begynt med fast føde og dette ser de ut til å sette stor pris på. Emma begynner å bli litt lei ser jeg, men er fremdeles en trygg og god mamma for sine små. Vi har hatt litt besøk de siste dagene og valpene møter besøkende med sine små logrende haler. De virker trygge og gode og er veldig kontaktsøkende. Gleder meg til fortsetelsen....

Valpene er 1 uke

For en herlig første uke det har vært. Alt har gått kjempefint. Emma kom raskt igang med melkeproduskjonen og alle utenom en som stod stille, la på seg det første døgnet. De spiser godt og legger på seg. Utrolig hvor stor forandring det er bare på en uke. Han som var størst av hannene når han kom ut( helt sort), er nå den minste,mens den hannen med mest hvitt i brystet( kaller han lille Flashie etter min venninne sin gamle Flashie) som var minst av hannene når han ble født deler nå 1.plassen om å være størst. De to brunen hannene er de mest glupske og de som "klager" mest. Tispa som var minst når hun ble født, er fremdeles det, men er ei lita sta ei. De bakerste pattene er favorittene og er hun så heldig å komme seg på ei av de, ja da suger hun seg fast og da nytter det ikke hvor mye de store gutta prøver å skyve henne vekk. Her henger jeg sier hun.....

Emma er ei kjempegod mor. Hun steller med de og holder valpekassen ren. Kommer det et pip fra noen av de, er hun borte og sjekker. De første dagene ville hun ikke ut av valpekassen. Måtte hale henne med meg for å la henne gå på do. De siste par dagene ser jeg at hun mer enn gjerne vil bli med en tur ned og ut og lufte seg gjør hun gjerne. Men hun er ikke sen med å komme seg tilbake til valperommet og går da direkte bort til de små og sjekker at alt er ok. Hun har hatt noen dager med diare, men det er nå på bedringens vei heldigvis. Alt i alt en kjempefin første uke.

Det er ikke vits i å ta hodebilder osv nå som de er så små....er jo så like, men der er noen små forskjeller som gjør at jeg kan skille mellom de. Her kommer info om rekkefølge og fødselvekt, samt tegninger/farge:

  1. Lever tispe med hvitt bryst 305g ved fødsel
  2. Helt sort hann 455g ved fødsel
  3. Sort hann med hvit prikk på hake samt en liten stjerne i brystet 445g ved fødsel
  4. Lever hann med "mest hvitt i brystet" 420g ved fødsel
  5. Sort hann med litt hvitt i brystet (lille Flashie) 400g ved fødsel
  6. Lever hann med "minst hvitt" i brystet 430g ved fødsel

Så kom valpene

Emma og Cuthber sine valper er her. Det ble 1 lever tispe, 2 lever hanner og 3 sorte hanner. Alle har det bra. Kommer til å lage en ny side som heter Emmas valper med bilder osv etterhvert. 

Hos veterinæren

I dag 2.oktober ha vi vært hos veterinæren og der kunne vi telle 6 små. Det gjenstår en uke til termin så her i huset er vi i godt gang med å klargjøre for fødsel. Emma er stor og er preget av det å gå drektig. Er nok tungt og hviler mye på dagene nå. Apettitten er på topp...har egentlig aldri vært noe annet ;-) 

I morgen flytter Emma og jeg inn på gjeste/valperommet. Her står valpekassen klar, og selv om hun ikke vær særlig imponert over den når hun fikk prøveligge den, så regner jeg med at hun snart forstår at dette er hennes plass. 

Dato for termin er onsdag 10.oktober, men her er det snakk om pluss minus to dager, så kan ikke si noe sikker. 

Vi gleder oss

       Det ventes valper her hos Fields Of Joy

Jeg har vært i Finland og parret Emma, N UCH NJV-17 Coverwell Black Ice med Cuthbert, NORD UCH GB SH CH Elgert Into The Groove

 N UCH NJV-11 Coverwell Black Ice

Født: 29.06.16

Etter: Elgert Rumour Has It - SH CH Sonnetend In Touch With Coverwell

Øyne: UA

HD: A

Emma fikk sitt første cert på NKK på Ekeberg i juli 2017 for Agneta Pamp og sitt andre i september 2017 for Mrs.Jenny Miller, UK på NSK avd. Sitt siste cert tok hun på Karmøy Brukshundklubb sin utstilling i juli 2018. Der ble hun også norsk utstillings champion.

Emma er ikke den største fieldjenta her i huset, men desidert den med størst iver og glede. Hun er er glad i alt og alle og er med på det som skjer. Hun er en flink apportør og jobber bra i feltet. Vi hadde planer om annleggsprøve nå i august, men den får nå vente til neste år.

Kan lese mer om Emma på hennes side

Emmas flotte onkel SH CH SONNETEND FINISHING TOUCH AT SHIRMAL ble BOB mens hennes vakre mamma SH CH SONNETEND IN TOUCH WITH COVERWELL ble BOS på Crufts 2017.

Emmas flotte farmor SH CH Redmace Sweetbriar Floss For Elgert (JW). BIR på Crufts 2018

                                              Cuthbert

NORD CH FI CH SE U(U)CH DK CH GB SH Elgert Into The Groove

Øyne: U.A

HD: B

AD: O

Emma er blitt parret med Elgert Into The Groove. Cuthbert som han kalles bodde tidligere i England men har nå funnet nytt hjem i Finland. Han er en fin og glad gutt og etter samtaler med både Emmas og Cuthberts sine oppdrettere, har vi kommet frem til at dette blir en fin kombinasjon. 

Cuthberts stamtavle

NORD UCH Fi CH SE U(U)CH DK CH GB SH Ch  Elgert Into The Groove

NORD UCH Fi CH SE U(U)CH DK CH GB SH Ch Elgert Into The Groove

Kommentarer

Susanne Narfström

31.01.2018 15:27

Hej,
Fick ditt namn av Frank Bjerklund.
Susanne Narfström heter jag och bor i Sverige. Har en väninna som just förlorat sin field,12,5 år,hon hade från Helena Borell.Får inte plats att skriva mer

Thor och Ann-Kristin Andreassen

17.05.2017 23:47

Hej!
Vi är ett aktivt pensionärspar som gärna önska köpa en tikvalp av dig. Vi har redan en Field, Sally som vi köpte av Madelene Ryberg på Rörö 2004. Hon är världens underbaraste hund.

Nyeste kommentarer

07.05 | 19:33

Hei 😊 Jeg er interessert i en tispe valp
Mvh Hedvig

08.03 | 08:47

Hvordan er field spaniel på spor? Jeg ønsker meg en hund som også kan brukes som ettersøkshund (vilt) Jeg har tidligere hatt engelsk springer og har nå en elghundblanding. Jeg går på jakt.

02.02 | 10:06

Hei, Ja det er mange på listen over de som ønsker seg valp. Hvor lenge en må belage seg på å vente er umulig å si dessverre .

21.01 | 20:40

Hei. Vi er en familie (med to barn, 11 og 15 år) som har veldig lyst på hund og er blitt forelsket i Field Spaniel. Vi lurer derfor på om du har lang venteliste og når det evnt kan være aktuelt? Takk😊

Del denne siden