Norges Jeger- Og Fiskerforbund, Elverum 12.august

Maiken med sine cockere og jeg bestemte oss for å ta turen til Elverum og utstillingen til Norges Jeger- og Fiskeforbund. Bolette Heering fra DK dømte field denne dagen og utenom Hedda og Othilie, så ble også Freddy med på turen. Han er så lett å ha med på tur og han koser seg med jentene. Resultatene denne dagen ble BIR til Freddy og BIM til Hedda. Othilie fikk CK og ble 2.BTK. Maiken ble BIM med cockergutten Ford, så det ble kjekke resultater på oss begge. Takk til Maiken for hjelp i BIR BIM finalen. 

SKK Ransäter 30.juli

Freddy BIR og Hedda BIM. Dommer Theres Johansson, SE

På SKK sin internasjonal utstilling i Sverige fikk både Hedda og Freddy svensk CERT og CACIB. Hedda ble dermed svensk utstillingschampion. Othilie var for naken, men fikk en flott kritikk men CK uteble. 

NSK avd Oslo/Akershus 23.juni

Noen vil kanskje kalle det galskap å kaste seg i bilen etter jobb kl 16 på en lørdag og kjøre 8 timer fra Sandnes til Kongsvinger for en dags utstilling....og ja...litt galskap ligge i det men det er allti gøy å være på tur. Med på lasset var Hedda og Othilie samt Maiken med tre av sine cockere. 

Dommer for dagen var Vanja Silwa, Kennel Winton som dømte field for første gang. Det var Othilie som falt best i smak hos dommeren og ble BIR Junior og BIR. Hedda ble 2.BTK.


I BIS Junior finalen ble Othilie 4.BIS Junior for Lotte Evers fra Danmark, Kennel Churnwood.


Norsk Vinner 2023, Sandefjord 7.juni.


Det ble en fantastisk dag på NKK Sandefjord og Norsk Vinner 2023. Dommer var Laurent Pichard fra Sveits.
Flere Fields of Joy´s hunder viste seg frem med supre resultater. Kennelen fikk to nye Norske Champions i kullsøskene Monty, Fields Of Joy´s Cream Of The Crop til Elise Celin og Stian og mi Hedda, Fields Of Joy´s Cute As A Bug. De ble begge nr 2 i BHK og BTK.
Junioren Fields Of Joy´s Day Dream Believer ble 3.BHK med CK, Junior Cert og Junior CACIB. I tillegg fikk han tittelen Norsk Junior Vinner-23. Han eies av Sissel Ann og Harald Byberg, men handles av Sanna Byberg som gjør en super jobb med Freddy i ringen.
Henny, Fields Of Joy´s Diamonds N´Pearls slo i dag til og ble beste tispe og BIM. Hun ble Norsk Junior Champion og i tillegg ble hun Norsk Junior Vinner-23, Norsk Vinner-23 og ble Jubileums Champion. Junior CACIB fikk hun også med seg. Henny sameies med Kjersti Omdal hvor hun også bor.
Othilie, Fields Of Joy´s Definitely Maybe fikk i dag smake på sin første VG. Ikke ferdig i kroppen sin sa dommeren. Helt ok.
Ellers så stilte vi oppdrettergruppe representert av Henny, Freddy, Hedda og Monty. Kjempegøy og det hele ble premiert med en HP.


Som oppdretter må jeg si meg superfornøyd og stolt. Tusen takk til mine fantastiske valpekjøpere for jobben dere gjør. Setter veldig stor pris på det ❤️

Freddy kom innom kvelden før utstillingen for en liten pelsklipp session.


BIR og BIM, Funkarlas Pumba og Fields Of Joy´s Diamonds N´Pearls

Oppdrettergruppe med HP. Fra V: Henny. Freddy, Hedda og Monty.


To nye N UCH, kullsøskene Fields Of Joy´s Cream Of The Crop og Fields Of Joy´s Cute As A Buf


Monty og Hedda. Begge champions på deres første utstilling etter fylte 2 år 

Hovedutstillingshelg i Jevnaker 27-28mao


Det ble en fin helg på utstilling på Thorbjørnrud hotell i Jevnaker. Hovedutstillingen var på lørdagen mens avdeling Buskerud stod for søndagens utstilling. Dommere var Chris Laverty og Heather Cox, begge fra Irland. Jeg hadde med meg Hedda og Othilie i tillegg til Oda og Henny som var hos meg på en "miniferie". 


Lørdag 27.mai

Dommer Chris Laverty


8 fielder var påmeldt. BIR og BIS 3. Junior gikk til Othile, Fields Of Joy´s Definitely Maybe og BIM til Funkarlas Pumba.  

Fields Of Joy´s Cream Of The Crop: CK og 2.BHK 

Fields Of Joy´s Dreams For Okka: Ecx og 2.JKK

Fields Of Joy´s Diamonds N´Pearls: Exc og 3.BTK

Fields Of Joy´s Cute As A Bug: CK og 3.BTK


Søndag 28.mai

Dommer: Heather Cox

BIR denne dagen ble Pumba mend Hedda, Fields Of Joy´s Cute As A Bug ble BIM. 

Fields Of Joy´s Definitely Maybe, Othile: 2.BTK og BIS 4. Junior

Fields Of Joy´s Dreams For Okka, Oda: CK og 3.BTK

Fields Of Joy´s Diamonds N´Pearls, Henny: Exc 3JKK

Fields Of Joy´s Cream Of The Crop, Monty: CK og 2.BHK


Veldig fornøyd med jentene denne helgen og alle fikk fine kritikker begge dager. Kjempehyggelig at Elise og Stian og kom med Monty. 


Takk til dommerene for fine ord og takk til gode spanielvenner for en fin helg. Takk også til Kjersti for lånet av jentene.Agria Winner 2023

Herning 18.mai

13 fielder fra flere land i Norden og Europa for øvrig var samlet i Herning dag 1. Dommer var Vibe Borregaard Madsen.  

Othilie stilte i juniorklassen, fikk Junior CERT og Junior CACIB ogble 3.BTK. Hedda stilte i Åpen klasse og fikk R.CACIB ( omgjøres til CACIB siden tispen som vant allerede er int campion) R.CERT og ble 2.BTK.


EDS 2023

Herning 19.mai


Paul Lawless fra Irland dømte på European Dog Show 2024 på dag 2. 18 fielder var påmeldt.Othilie og Hedda hadde nok en fin dag med fine plasseringer, Othilie ble 4.BTK med Junior CERT og Junior CACIB, mens Hedda ble 4.BTK. 


Spaniel klubbens EDS Spesial 20.mai.


Douglas Johnson dømte spaniel spesialen som var i Horsens på helgens siste utstillingsdag. 16 fielder var på plass denne dagen. Og for en avslutning på en flott helg for vår del Othilie imponerte dommeren og han satte henne opp til BIR. Hedda ble 3.BTK med Res.CERT. En fantastisk fin dag. 


Jentene mine plasserte seg i beste tispeklasse hver dag denne helgen til tross for stor konkurranse. Othilie fikk med seg noen titler hjem og ble også Dansk Junior Champion (DK JrCH) Jeg er kjempestolt!


Vi hadde en kjempefin tur til Danmark med gode field venner. Vi bodde flott i en stor feriebolig ca 30 min fra Herning. På utstillingene traff vi noe gamle og noen nye venner i fieldmiljøet, og det var så hyggelig å treffes utenom Facebook :-) Vi fikk feiret Bently til Kjersti Myking sitt norske championat med champagne ringside, servert at hans oppdretter Irene Malmberg, Kennel Falstria. Kjempehyggelig.......uvanlig for oss nordmenn men som sagt hyggelig. Ellers ble det gode samtaler og mye latter hele helgen, og alle var enige om at vi var en flott fieldfamile. 
DK JrCH EUJW-23 AGRIAJW23

Fields Of Joy´s Definitely Maybe

Fields Of Joy´s Cute As A Bug

Fra venstre: Kjersti Myking Norge, Natalie Draa Frankrike, Mariska Vijvers Nederland, Dido van Loon Nederland, Anna-Lena Aarnio Finland, Siri Søvde Norge, meg :-) , Marianne Svalgaard Henriksen Danmark og Karen Hansen Norge

BIR: Fields Of Joy´s Definitely Mayby - BIM: Funkarlas Pumba

Dommer: Douglas Johnson


NKK Bergen 13.05


Dommer Anne L. Buvik


Dag en på dobbelutstilling i Bergen var på NKK sin Internasjonale utstilling i Vestlandshallen. Med på turen var Hedda og Othilie. Der var påmeldt 1 hannhund , Falstrias It´s My Life og 2 andre tisper utenom mine, veterantispen Hasaty´s Dream Star og Hasaty´s Girl Of Our Dream. 

BIR ble Hedda, Fields Of Joy´s Cute As A Bug og BIM gikk til Falstrias It´s My Life som fikk sitt tredje cert og ble champion. Othilie, Fields Of JOy´s Definitely Maybe ble 2.BTK med jun.cert og J.CACIB.


NSK avd Hordaland 14.05


Dommer Anne Berit Waskaas


Dag to på NSK sin utstilling i Fkellangerhallen og det ble et skifte i vinnerrekken. BIR ble Fønix til Hilde Nielsen mens Hedda og Othilie ble andre og tredje beste tispe.
Sandnes Brukshundklubb 06.05


Dommer: Larysa Pochekuyeva

Det ble en hyggelig dag på Sandnes Brukshundklubb sin utstilling på Orre. Jeg hadde med meg Hedda og Othilie og skulle også stille Freddy, Fields Of Joy´s Day Dream Believer for første gang. Jeg var litt spent på hvordan han ville takle ringen da han er en ung gutt og dette var hans debut, men det gikk over all forventning. Freddy taklet det veldig bra og fikk vist seg fint og avsluttet med å bli BHK med CERT og BIR. Hedda, Fields Of Joy´s Cute As A Bug ble BIM, mens Othilie ble 2.BTK. Veldig fornøyd med både Freddy og jentene.


Sør-Rogaland Brukshundklubb 07.05


Dommer R H Tolson


Dagen etter, på SBK så stilte Sanna på 17 år Freddy selv. Det ble nok en dag med full pott, CERT og BIR, Så stolt av både Sanna og Freddy, De er et flott team. 

Kristiansand 28.04 - 01.06


 Det ble en veldig kjekk langhelg i Kristiansand sammen med Kjersti, datteren Tiril og fieldjentene våre. Vi hadde leilighet på Hamresanden og hadde dermed både god plass og fine områder å lufte hundene på. Kjøreturen til Sørlandshallen og utstillingene tok kun 5 minutter, så en fin plass å overnatte denne helgen. 


 29.04 NKK Nordisk utstilling. Dommer: Helge Kvivesen, Norge

Henny, Fields Of Joy´s Diamonds And Pearls som Kjersti og jeg sameier ble BIM med med CERT, Nordic cert og Junior cert

Hedda, Fields Of Joy´s Cute As A Bug ble 2,BTK med Res Nordic Cert

Othilie fikk Excellent og Oda VG denne dagen, 


Monty, Fields Of Joy´s Cream Of The Crop til Elise og Stian stilte også i unghundklassen og fikk CK, Res Nordic Cert og ble 2.BHK


30-04 NKK Internasjonale utst. Dommer: Vidar Grundetjern, Norge

Henny slo til denne dagen også og ble BIM med CERT, Junior Cert og Junior CACIB.

Hedda ble 2.BTK med CACIB og Othilie fikk CK og ble 4.BTK. Oda fikk Excellent.


Monty gjorde nok en fin opptreden i ringen og ble 2,BHK med res. CACIB


01.05 Hamresanden, NSK avd Agder/ NRK avd Agder. Dommer: Hannele Jokisilta, Finland

Hedda, NJV-22 Fields Of Joy´s Cute As A Bug blir BIR

Henny CK og 2.BTK og Othilie CK 3.BTK. Oda fikk Excellent og det samme fkk Monty.


Jeg stilte oppdretterklasse for første gang og ble BIS oppdretter med følgende kritikk:

"Exc. typcial field spaniels. Correct shape of head and structure. Nice length of legs and correct bodys. Exc. work from the breeder in this very difficult breed"

Veldig morsomt og stolt over fine ord fra dommeren.


Det ble en fantstisk fin helg i Kristiansand med gode venner og kjente. Takk til mine supre valpekjøpere som viser frem hundene sine og tar så godt vare på de. Jeg er så takknemlig

Tusen takk for turen Kjerst og Tiril. Har storkost meg


Fields of joy jenter på utstilling.

BIR og BIM NKK 30.04

BIR og BIM NSK avd Agder

BIS oppdretter. Fra venstre: Henny, Oda, Othilie og Hedda

Fra venstre: 

Henny, Othilie, Hedda og Oda.


En nydelig dag på Hamresanden. 

Dobbelutstilling i Telemak 18-19 mars


Det ble en flott helg i Telemark, først på NKK Bø hvor Othilie ble beste tispe med CERT, Junior cert, jubileumscert og junior CACIB. Hedda ble andre beste tispe med CACIB. Dommer var Jari Partanen fra Norge.


Dagen etter på NSK avd Telemark ble det snudd litt om i rekkene. Hedda ble andre beste tispe og Othilie tredje beste tispe og 4.BIS Junior. Dommer var Karin Linde Klerholm.

Det var veldig kjekt å være på reisefot igjen og treffe mange gode spanielvenner. Neste utstilling blir 3 dager i Kristiansand. Ser frem til det :-)

Othilie, Fields Of Joy´s Definitely Maybe

Hedda, NJV-22 Fields Of Joy´s Cute As A Bug

Utstilling i Ølen 5.februar 


Årets første utstilling var hos Ølen- Etne  og Vindafjord HK sin utstilling i Skakkehallen i Etne. Dommer var

Dina Korna fra Estland.

6 fielder var påmeldt, Championhannen Birk - Periwinkle´s Baretta og så var det "søstrene Bjørkelund" Othile, Hedda og Oda i juniorklassen og ungjentene Hedda og Ylva - Hasaty´s Girl Of Our Dreams i unghundklassen.

Birk ble BIR og Henny, Fields Of Joy´s Diamonds N´ Pearls ble BIM med sitt første CERT. Hedda fikk CK og ble 2.BTK, Othilie CK og 3.BTK og Oda ck og 4.BTK.

Veldig hyggelig med CK på samtlige av jentene våre.


Vi fikk ikke til det beste BIR BIM bildet, men slik er det av og til :-) 

Fields of joy jenter på utstilling.

Hedda


Henny


Happy go lucky.....kaos